A magyar válogatott ellenfelétől igazolt a Diósgyőr

fbl Horizontal
Latvia's Vitalijs Jagodinskis (L) vies with Hungray's Adam Gyursco (R) during the WC 2018 football qualification match between Latvia and Hungary in Riga on October 10, 2016. / AFP PHOTO / Ilmars ZNOTINS
Vágólapra másolva!
A Diósgyőr labdarúgócsapatába igazolt Vitalijs Jagodinskis, aki a lett válogatott tagjaként múlt hétfőn végigjátszotta a magyarok elleni világbajnoki selejtezőt.

A DVTK honlapjának pénteki beszámolója szerint máris megérkezett a középhátvéd játékengedélye, így akár szombaton az Újpest-Diósgyőr bajnoki meccsen bemutatkozhat új klubja színeiben.

A 24 éves Jagodinskis a közelmúltban Mezőkövesden volt próbajátékon - a hét eleje óta pedig Miskolcon edzett -, de csapat nélküliként is szerepelt hazája nemzeti együttesének mind a négy őszi találkozóján, így 11-szeres válogatottnak mondhatja magát.

Jagodinskis (balra) nem nagyon bírt Gyurcsóval Forrás: AFP/Ilmars Znotins

"Nemrég játszottam a magyar válogatott ellen, láttam, hogy nagyon technikás és nagyon gyors csapat.

Ez nagyon fontos volt számomra. Azért jöttem, hogy segítsek a csapatnak és remélem, a jövőben szép sikereket érünk el együtt" - nyilatkozta a diósgyőriek lett védője, aki korábban hazájában, majd Ukrajnában futballozott.