Böde: Az őszinte gondolataimat úgysem mondhatom el

Böde Dániel
Budapest, 2016. július 20. A ferencvárosi Böde Dániel reklamál a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában az albán Partizani ellen játszott mérkőzésen a Groupama Arénában 2016. július 16-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A 30. születésnapját hétfőn ünnepelte Böde Dániel, aki nem keresi a lehetőséget, hogy megjelenjen a médiában, mégis az egyik legnépszerűbb focista lett Magyarországon.

"Nem kell ezt túlragozni – kezdte a Nemzeti Sportnak adott interjút. – Tíz éve játszom az NB I-ben, ennyi idő alatt megtanultam, milyen érzés labdarúgónak lenni.

valamint a csapattársaimról, előbb-utóbb persze mindegyik eljut hozzám. Megnézem őket, többnyire magam is jót nevetek rajtuk, de ennyi."

Böde azt mondta, az esetek kilencven százalékában nem szeret nyilatkozni, a maradék tízben pedig, amikor szívesen elmondaná a véleményét, sohasem kérdezi meg senki. "Meg egyébként is, a nyilatkozatok többsége nélkülöz minden különlegességet, legtöbbször én is szeretem letudni annyival, hogy jól játszottunk, és kész.

Úgyhogy minek törjem magam?"

Böde a közönség kedvence Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Arra a kérdésre, hogy miért játszik még mindig itthon, így felelt: "Eddig nem érkezett olyan ajánlat, amire megérte volna rábólintani. Még a Paks játékosaként adódott a bielefeldi lehetőség, az tényleg ígéretesnek tűnt.

Végül nem sokkal az utazás előtt leültem beszélni a klub ügyvezetőjével, Haraszti Zsolttal, és maradtam. De sosem tekingetek hátra, minden úgy volt jó, ahogy történt."