Debrecenben játssza következő hazai meccsét a DVTK

Debrecen, 2015. július 29.
A norvég Rosenborg csapatának edzése egy nappal a Debreceni VSC elleni labdarúgó Európa Liga-selejtező mérkőzés előtt a debreceni Nagyerdei Stadionban 2015. július 29-én.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Debrecen, 2015. július 29. A norvég Rosenborg csapatának edzése egy nappal a Debreceni VSC elleni labdarúgó Európa Liga-selejtező mérkőzés előtt a debreceni Nagyerdei Stadionban 2015. július 29-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Jövő szombaton Debrecenben játssza a Haladás elleni hazai mérkőzését a Diósgyőri VTK csapata a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában.

A miskolci együttesnek saját stadionja újjáépítése miatt kellett átmeneti megoldást keresnie. A klub csütörtöki közleménye szerint ez a borsodi megyeszékhelyen lévő MVSC Stadion lesz, ott azonban átalakításokra van szükség, amíg ezek elkészülnek, ideiglenesen Mezőkövesden játszik a DVTK.

Az új Nagyerdei Stadionban most kivételen otthon érezheti magát a DVTK Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

"Az OTP Bank Liga 16. fordulójában egyaránt november 19-én, szombaton 15.30-kor kezdődik a DVTK-Haladás és a Mezőkövesd-Videoton mérkőzés.

új helyszín után kellett nézni. Nyíregyháza és Debrecen vetődött fel lehetőségként, azonban a szabolcsi megyeszékhelyen nem felel meg az élvonalbeli követelményeknek a beléptető-rendszer, így maradt a minden szempontból megfelelő Nagyerdei Stadion" - áll a diósgyőri klub honlapján.

A DVTK 15 forduló után sereghajtó az élvonalban. Érdekesség, hogy a vendég Haladás, ugyancsak stadionja építése miatt, szintén albérletben, méghozzá Sopronban játssza a hazai meccseit.