Vanczák sajnálja, hogy nem játszhat a saját búcsúmeccsén

Vanczák Vilmos
Chisinau, 2011. szeptember 6. VANCZÁK Vilmos magyar hátvéd örül, miután gólt rúgott a 2012-es lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőinek E csoportjában játszott Moldova-Magyarország mérkőzésen a Zimbru Stadionban, a moldovai fővárosban, Chisinauban. (MTI/EPA/Dumitru Doru)
Vágólapra másolva!
A kedd esti, Svédország elleni barátságos meccsen négy magyar labdarúgó is elbúcsúzik a magyar válogatottól, de közülük csak ketten lépnek pályára. Vanczák Vilmos nem örül, hogy csak a VIP-páholyból nézheti majd a mérkőzést.

A válogatottságtól egyaránt búcsúzó Király Gábor és Juhász Roland a pályán is lehetőséget kap a magyar–svéd mérkőzésen, Vanczák Vilmos és Hajnal Tamás viszont csak a lelátóról nézhetik majd a válogatottat.

A csapatban 79-szer szerepelt Vanczák nem örül, hogy nem húzhat futballcipőt.

– mondta a Borsnak Vanczák.

Forrás: MTI/EPA/Dumitru Doru

"A korlátozott cserelehetőség miatt a többi helyet az aktív játékosoknak tartja fenn a kapitány. Tiszteletben tartom a döntését, de jobb lett volna a pályán búcsúzni" – tette hozzá a Puskás Akadémia védője.

Vanczák a Groupama Aréna VIP-páholyából nézi majd végig a 19.45-kor kezdődő mérkőzést, de előtte bemegy az öltözőbe, hogy elbúcsúzzon volt csapattársaitól.