Huszti: Nem érdekel a média és a Facebook sem

Huszti Szabolcs
Frankfurt, 2016. november 26. Huszti Szabolcs, az Eintracht Frankfurt játékosa (b2), miután megszerezte csapata első gólját a Borussia Dortmund ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokság 2016. november 26-i mérkőzésén Frankfurtban. (MTI/EPA/Ronald Wittek)
Vágólapra másolva!
A remek formában futballozó Huszti Szabolcs hosszú idő után adott interjút, de most egy darabig ismét nem szólal meg.

"Az én életemben már nem oszt nem szoroz, hogy hány cikk jelenik meg rólam.

A múltkor nagy nehezen adtam egy interjút, mert rám parancsolt a sajtófőnök, hogy most már muszáj, de kérem, ne vegyék zokon, ha sokáig most önöknek is elérhetetlen leszek" - kezdte a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatát Huszti Szabolcs, aki a Borussia Dortmund ellen 2-1-re megnyert német bajnokin gólt lőtt és gólpasszt adott a negyedik helyre felkúszó Eintracht Frankfurtban.

Huszti gólja a Dortmundnak:

"Most még van öt meccsünk az első kör végéig, azaz a bajnokság feléig, de már 24 pontnál járunk, ez tényleg meglepetés. Talán még nagyobb, mint a lipcseiek jó szereplése, hiszen például

a mi két és fél milliónkhoz képest ők 50 millió eurót költöttek a szünetben erősítésre,

vagyis én feltétlenül az első ötbe vártam a csapatukat" - utalt arra, hogy Gulácsi Péterék nem véletlenül vezetik a német bajnokságot.

Huszti hétvégi gólöröme Forrás: MTI/EPA-DPA/Ronald Wittek

Arra a kérdésre, hogy miért nem láthattuk az Eb-n a magyar válogatottban, a 33 éves középpályás ezúttal sem adott konkrét választ. "Már vagy hat éve, hogy úgy döntöttem, befejezem a válogatott pályafutásomat, és ilyen elhatározáson nem változtatok. Ráadásul nem is reális a kérdés egy a 34. évében járó játékoshoz."