Vágólapra másolva!
A magyar autó- és motorsport elmúlt éveinek két kiemelkedő egyénisége másfél óra erejéig egy csapatban szerepel majd, hiszen idén Baumgartner Zsolt mellett Talmácsi Gábor is pályára lép a MAI Casco Futball Grand Prix-n. Augusztus 2-án 20.30 perckor a Puskás-stadionban a Pilótaválogatott - Hungarian All Stars mérkőzésen az első magyar Forma 1-es versenyző mellett, a motorosok mezőnyében található Talmácsi is segíti majd Michael Schumacher csapatát.

A MAI Casco Futball Grand Prix jegyei iránt egyébként országszerte hatalmas az érdeklődés, és a Ticket Express irodáiban már elfogytak az 1660 forintos kiemelt árú belépők, de továbbra is kaphatóak a 660 forintos egységárú jegyek. A 12 éven aluli gyermekek idén is ingyen tekinthetik meg a mérkőzést. A szervezők szerint várhatóan ismét közel telt ház fogadja majd Michael Schumachert és barátait.

Talmácsi Gábor: "A Moto GP válogatottban már szerepeltem kétszer, de a Forma 1-es pilóták között még soha nem játszottam. Nagyon várom már a mérkőzést, bár azt jeleztem Schumacherék felé, hogy részemről ne egy Ronaldinhót várjanak a csapatba. A kondimmal és a futómennyiséggel nincsen gond, de a labda azért néha gondot okozhat. Ennek ellenére természetesen első szóra igent mondtam a pilóták invitálására, különösen azért, mert jótékony célt szolgál az esemény. Azt nem tudom még, hogy mennyit fogok játszani, és, hogy a kezdők között lépek -e pályára, ezekben a kérdésekben Michael Schumacher dönt majd gondolom közvetlenül a találkozó előtt.

A Hungarian All Stars csapat keretének eddig ismert tagjai mezszámokkal:
csapatkapitány:
10. Détári Lajos

kapusok:
1. Csank János
22. Kósz Zoltán

mezőnyjátékosok:
3. Bakács Tibor Settenkedő
4. Farkasházy Tivadar
6. Lipcsei Péter
7. Kiprich József
8. Varga Zoltán
11. Dobrádi Ákos
12. Rudolf Péter
19. Kanta József
23. Kóbor János
33. Eperjes Károly
44. Somló Tamás
67. Cipő

szövetségi kapitány:
Bozsik Péter, Gellei Imre