Kedvezett a házigazda a magyar kéziseknek az olimpiai selejtezőn

Vágólapra másolva!
Az eredeti program szerint sorrendben Macedónia, Svédország és Brazília ellen játszotta volna olimpiai selejtezőit a magyar férfikézilabda-válogatott, ám a szervezők módosítottak a programon. Így a zárómérkőzésen Magyarország-Svédország összecsapásra kerül sor, azaz elméletileg talán már tétje sem lesz az összecsapásnak.
Vágólapra másolva!

A Kezi.hu szakportál információja szerint a svéd szervezők már elkezdték árulni a jegyeket az április 6-8-i göteborgi selejtező tornára, a hivatalos honlap szerint pedig az északiak megváltoztatták a programot.

A magyar válogatott így Macedónia ellen kezd, majd Brazília következik, azaz ha sikerül az első két mérkőzésen nyerni, akkor a házigazda svédekkel elvileg tét nélkül csaphat össze az utolsó, vasárnapi fordulóban.

A 2012. április 6-8-i selejtező várható menetrendje:
Április 6., péntek:
14.45: Magyarország - Macedónia
17.00: Svédország - Brazília

Április 7., szombat:
13.45: Brazília - Magyarország
16.00: Macedónia - Svédország

Április 8., vasárnap:
14.45: Brazília - Macedónia
17.00: Svédország - Magyarország

A csapatok körmérkőzéses rendszerben döntenek az olimpiára jutásról, a négyes csoportok első két helyezettje játszhat Londonban.

A selejtezőre február 1-jén megkezdődött a jegyárusítás, érdeklődni a Ticnet.se portálon lehet. A legolcsóbb belépők 195, a legdrágábbak 495 svéd koronába kerülnek, a családi jegy ára 825 korona.