Társoldalunk:

Péreznek ennyi volt az olimpia - két helyen változik a kézicsapat kerete

2012.08.03. 14:40

A sérüléssel bajlódó Pérez Carlos helyére Putics Barnát, míg Gulyás Péter helyett a tartalék Laluska Balázst nevezte be a magyar férfikézilabda-válogatott szakvezetése a londoni olimpiára.

"Mocsai Lajos szövetségi kapitány a válogatott egészségügyi stábjával konzultálva pénteken kénytelen volt kihasználni a magyar válogatott egyik cserelehetőségét, mivel Pérez Carlos több napja kezelt, jobb lábában lévő térdsérülése nem javult, így a balátlövő nem tudja folytatni az olimpiát" - mondta el Vetési Iván sportágvezető.

"Helyére Putics Barna érkezett Kölnből, aki már itt is van a csapattal az olimpiai faluban. A védekezés erősítése miatt Laluska Balázs is bekerült a csapatba, Gulyás Péter helyett. Mindkét újonnan benevezett játékos pályára lép szombaton Spanyolország ellen, illetve már a csapattal együtt edz pénteken este."

Dr. Erdélyi Gábor csapatorvos elmondta, Pérez hosszú ideje fennálló térdpanaszai a túlterhelés hatására fokozódtak. "Gyulladáscsökkentőkkel kezeltük folyamatosan, ám a panaszai nem enyhültek" - tette hozzá.

A szabályok értelmében Pérez Carlos és Gulyás Péter visszautazik Magyarországra, míg az olimpiai keret pénteken délután videó-elemzéssel, este pedig edzéssel készül tovább a szombaton magyar idő szerint 22.15-kor sorra kerülő Spanyolország elleni mérkőzésre. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK