Pars és Berki olimpiai bajnok, Módos bronzérmes, Bolt nyerte a 100-at

Berki Krisztián tornász készül a lólengés döntőjére
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián tökéletes gyakorlattal győzött a lólengés olimpiai döntőjében, nagyon szoros versenyben verte a hazai pályán szereplő Louis Smitht. Hidvégi Vid rontott, csak nyolcadik lett a döntőben. A kalapácsvetés esti döntőjében Pars Krisztián elképesztően magabiztos  versenyzéssel, egyedüliként 80 méter fölé jutva nyerte meg az aranyérmet. Módos Péter ugyan kikapott az ötszörös világbajnoktól, de utána remek birkózással bronzérmet szerzett, amit pompás szaltókkal és könnyekkel ünnepelt. Bácsi Péter hiába állt jól, megsérült, képtelen volt folytatni a nyolcaddöntőjét. Női pólósaink szoros csatában, remek játékkal győzték le egy góllal az oroszokat, így bejutottak a legjobb négy közé. Murray nagyon simán verte Federert a teniszdöntőben. A férfi 100 méteres síkfutást Usain Bolt nyerte, rossz rajt után, mégis egyértelműen.
Vágólapra másolva!

Mozgalmas délután elé nézünk, Berki Krisztián és Pars Krisztián is az egyik legnagyobb esélyesnek számít a lólengés- illetve kalapácsvetés-döntőjében. A lólengés döntője16.41-kor kezdődik, ahol Berki mellett a harmadik helyen bejutott Hidvégi Vid is ott lesz, míg a kalapácsvetésé 21.20-kor kezdődik.

Női vízilabdázóink a négy közé jutásért szállnak harcba az oroszok ellen, a meccs 15.50-kor kezdődik. Ma kezdenek a birkózók is, az 55 kilogrammosok között Módos Péter, a 74 kilogrammosok lép szőnyegre. Az előcsatározások 14 órakor kezdődnek.

Szintén ma rendezik a talán legnagyobb érdeklődéssel várt versenyszámok döntőjét, 22.50 után szűk 10 másodperccel eldől, hogy Usain Bolt kér-e randit Cheryl Cole-tól, Roger Federer pedig a hazai pályán játszó Andy Murrayvel délután döntőzik délután. A teljes programot itt olvashatják.