Ahol az olimpikonok buliznak

Vágólapra másolva!
Éremért ingyen italt lehet kapni, de van, aki 700 ezer forintot sem sajnál egy pohár pezsgőre - az olimpikonoknál a Chinawhite nevű szórakozóhely a legnépszerűbb, ahol tömve van a VIP-részleg úszókkal.
Vágólapra másolva!

"Jó érzés végre szépen felöltözni, miután az egész hetet klórban töltöttük. Nem mosunk hajat egy hétig, hogy az úszósapkánk ne csússzon le. Szóval ez egy jó alkalom arra, hogy kisminkeljük magunkat, szórakozzunk egyet, és úgy viselkedjünk, mint a normális emberek" - mesélte Ellen Gandy pillangóúszó, akit az olimpikonok bulizási szokásairól kérdeztek.

A Business Inside szerint a londoni olimpián szereplő sportolóknál az Oxford Street közelében fekvő Chinawhite nevű szórakozóhely az abszolút favorit, ha le akarják vezetni a versenyek okozta feszültséget. A Chinawhite-ban többek között feltűnt már II. Erzsébet királynő unokája, a díjlovaglásban ezüstérmet szerző Zara Phillips vagy a két bronzérmet nyerő úszó, Rebecca Adlington.

Rajtuk kívül látták a helyen Ryan Lochte-t, a Gyurta Dániel mögött másodikként végző Michael Jamiesont vagy a 200 pillangón Michael Phelpset legyőző dél-afrikai Chad le Clost is. "Elég jó buli volt. Mindenki ott volt, az amerikai és a francia csapat is. Szinte az egész VIP-részleg tömve volt úszókkal. Elég jól éreztük magunkat" - mondta Le Clos.

Forrás: MTI/EPA/Hannibal
Chad le Clos is bulizott

Az elmúlt napokban több mint két tucat olimpikont láttak a helyen, volt, aki 2012 fontot (700 ezer forintot) fizetett meg egy pohár pezsgőért. A belépő 50 fontba (17 ezer forintba) kerül, és az olimpikonok miatt a klub szigorú dress code-ját is lazábbra vették, bár állítólag így is néhányan az izmaik mutogatásával bizonygatták, hogy valóban olimpikonok.

Az éremszerző sportolók azonban nem csak a muszklijaikkal, hanem érmeikkel is próbálkoznak előnyöket kicsikarni, a kanadai evezős, Darcy Marquardt például ezüstérme felmutatásával próbált ingyen talokhoz jutni. Néhány felest kapott, de szerinte Pekingben sokkal könnyebb dolga volt.