Neymar a brazilokat csitítja

Brazil's forward Neymar (R) vies for the ball with Peru's midfielder Carlos Ascues (L) as Brazil's midfielder Willian looks on during their 2015 Copa America football championship match in Temuco, Chile, on June 14, 2015. AFP PHOTO / NELSON ALMEIDA
Vágólapra másolva!
Nő a nyomás a brazilok férfi olimpiai labdarúgó-válogatottján, miután csütörtökön, az első csoportmérkőzésen kiábrándító, 0-0-s döntetlent játszottak az utolsó fél órában tíz emberrel játszó Dél-afrikai Köztársaság ellen.
Vágólapra másolva!

Sok brazil a 2014-es hazai rendezésű futball-világbajnokság elődöntőjében a németektől elszenvedett 7-1-es sokkoló vereséget emlegeti az olimpiai rajt kapcsán. Az FC Barcelona sztárjával, Neymarral felálló, fiatal olimpiai válogatottól a közvélemény azt várja el, hogy megszerzi Brazília első ötkarikás aranyérmét.

"Megesik, hogy a labda egyszerűen nem megy be, ez a játék része, de ez többször nem fordulhat elő. Most felemelt fejjel kell előre mennünk." - nyilatkozta Neymar. A házigazdák vasárnap Irak, szerdán pedig Dánia ellen játszanak még csoportmeccset.

Neymarnak már most magyarázkodnia kell Forrás: AFP/Nelson Almeida