Megdobbant egy ötéves ír szurkoló szíve

Michael Conlan, boksz, ökölvívás, Rio 2016, olimpia
Ireland's Michael John Conlan celebrates winning against Armenia's Aram Avagyan during the Men's Bantam (56kg) match at the Rio 2016 Olympic Games at the Riocentro - Pavilion 6 in Rio de Janeiro on August 14, 2016. / AFP PHOTO / Yuri CORTEZ
Vágólapra másolva!
Nem marad érem nélkül az ír harmatsúlyú ökölvívó, Michael Conlan, akitől a bírók elcsalták a riói olimpiai negyeddöntő mérkőzését. Egyik nagy szurkolója, az ötéves Finn McManus ugyanis megható felajánlást tett. 
Vágólapra másolva!

Vitatható vereséget szenvedett a riói olimpia negyeddöntőjében az ír harmatsúlyú ökölvívó, Michael Conlan, aki első haragjában csalással vádolta meg a bírókat, és azt mondta, soha többet nem hajlandó elindulni a nemzetközi szövetség (AIBA) égisze alatt rendezett tornán, így a következő olimpián sem.

Michael Conlan Forrás: AFP/Yuri Cortez

Egyik fiatal rajongója annyira sajnálta a kiesését, hogy levelet írt neki, és egy vigaszdíjat is felajánlott.

Az ötéves Finn McManus megkérte 9 éves nővérét, Lilyt, hogy a nevében írja meg, hogy igazi győztesnek tartja, ezért a saját érmét (amelyet édesanyja elmondása szerint egy óvodai sportnap keretében nyert) felajánlja a számára.

A kissrác kedves gesztusát hamarosan felkapta a világháló, a csalódott ír bokszrajongók egymás után osztották meg a közösségi oldalakon. Conlan úgy reagált erre, hogy aki ismeri a rajongóját, mondja meg neki, hogy van egy ajándéka a számára.