Egy olimpiai bajnokkal kevesebb van a pólóválogatottban

Vágólapra másolva!
Kis Gábor 33 évesen döntött úgy, hogy visszavonul a válogatottságtól - ezt a Facebookra kitett hosszabb bejegyzésében jelentette be.
Vágólapra másolva!

"Nagyon sokan bíztattatok, ami erőt adott még akkor is, amikor már tudható volt, hogy nem szerezhetünk érmet ezen az olimpián. Egy bizonyos korszak most lezárul az életemben, mert most játszottam utoljára a nemzeti színekben. Egy része ilyenkor meghal a szívemnek, mert az itt eltöltött idő csodálatos és remek élményeket adott. Volt amikor nagyon szép eredményekkel jöhettünk haza, volt amikor kevésbé, de a magyar válogatottban vízilabdázni mindig megtiszteltetés volt számomra" - írta a center.
Pekingben olimpiai bajnok lett a válogatottal, amelyben 166-szor szerepelt. "Lehet, hogy nem egy olyan eredménnyel térünk haza, amiért jöttünk, de legbelül mégis győztesnek érzem magam, hogy olyan edzőkkel dolgozhattam, akik bíztak bennem, felnézek rájuk és tanulhattam tőlük. Fantasztikus csapattársaim voltak, akiktől olyan dolgokat kaptam, amelyeket sosem fogok elfelejteni és életem végéig tartást adnak, segíteni fognak.