Vágólapra másolva!

Csökkentette mellméretét a tini teniszező

Megoperáltatta melleit a 17 éves román Simona Halep, túlzottan nagy méretű keblei ugyanis akadályozták teniszkarrierjét.

Kés alá feküdt a román tini teniszező Simona Halep, nagy méretű mellei ugyanis akadályozták a játékban. A 17 esztendős játékos kebelmérete 80E-ről 80B-re csökkent a plasztikai beavatkozást követően, fényképekről már korábban észrevehető volt a változás, hivatalosan azonban csak most mesélt döntése hátteréről.

Hosszú évek óta szeretett volna a világranglistán jelenleg 269. Halep kisebb melleket, annak ellenére, hogy amerre járt, mindig nagy közönségsikert aratott a férfiak körében. Úgy érzi, a beavatkozást nem halogathatta tovább, megkönnyebbült, hogy túl van rajta.

"Már sokkal jobban érzem magam" - nyilatkozta Halep. "Korábban a melleimről sokkal többet beszéltek az emberek, mint a játékomról, bár ez annyira nem zavart. A nagy mellek fizikai okok miatt jelentettek problémát: túl nehezek voltak, amit főleg szervánál éreztem, gyakran okoztak komoly hátfájdalmakat."

A műtéttel Halep gondjai egy csapásra megoldódtak, a beavatkozás óta rendben van a háta és saját bevallása szerint felszabadultabban teniszezik.