Sarapova visszalépett a US Opentől

SARAPOVA, Marija Melbourne, 2015. január 23.
Az orosz Marija Sarapova, miután 6:1, 6:1 arányban legyőzte a kazah Zarina Dijaszt az ausztrál nyílt teniszbajnokság női egyesének harmadik fordulójában Melbourne-ben 2015. január 23-án. (MTI/EPA/Barbara Walton
Melbourne, 2015. január 23. Az orosz Marija Sarapova, miután 6:1, 6:1 arányban legyőzte a kazah Zarina Dijaszt az ausztrál nyílt teniszbajnokság női egyesének harmadik fordulójában Melbourne-ben 2015. január 23-án. (MTI/EPA/Barbara Walton)
Vágólapra másolva!
Lábsérülés miatt az orosz Marija Sarapova nem indul a hétfőn kezdődő amerikai nyílt teniszbajnokságon.

A 2006-os női bajnok a júliusi wimbledoni elődöntő óta nem játszott tétmeccset, távol maradt többek között a torontói és a cincinnati tornától is. Sarapova harmadik kiemelt lett volna az idény utolsó Grand Slam-viadalán. Amint a szervezők vasárnap közölték: helyette a honfitárs Darija Kaszatkina került a 128-as főtáblára.

Unfortunately I will not be able to compete in this years US Open. I have done everything possible to be ready but it...

Posted by Maria Sharapova on Sunday, August 30, 2015

"Sajnos idén nem tudok elindulni a US Openen. Mindent megtettem, hogy indulhassak, de sajnos kevés volt az idő. Üzenem csodálatos szurkolóimnak, hogy néhány hét múlva Ázsiában már a pályán leszek, és nagyon bízom benne, hogy erőben, egészségben zárom az idei szezont" - írta Sarapova Facebook-oldalára.

Sarapova Wimbledon óta nem játszott Forrás: MTI/EPA/Barbara Walton