Vágólapra másolva!

Már hetek óta folyamatos programokkal várnak minden strandolót a Velencei-tónál. A TotalFoci bajnokság résztvevői már törzsvendégek a gárdonyi strandon, így természetesen ezen a hétvégén sem maradnak viadal nélkül a sportos nyaralók. Szombaton rendezik a focisták nyolcadik versenynapját, ahol illik megvédeni a már kivívott hírnevet! Hogy az esti Sport Beach Hab Party-n legyen mit ünnepelni!

Vasárnap, augusztus 5-én, bár komoly focimeccs nem lesz, még mindig a labdáé a főszerep. Ekkor mérhetik össze ugyanis tudásukat a vízi kosárlabda csapatok és a miniteniszverseny résztvevői. Persze a családok kevésbé sportos, inkább játékos tagjai sem maradnak programok nélkül. A kalandpark és a mesevilág a legapróbb csemetéket tárt kapukkal várja. A nagyobbak pedig a mászófalon vagy a kiképzőbázison randalírozhatnak, de elmaradhatatlanok a barátságos vízi foci mérkőzések is.

A Sport Beach programjairól bővebben a www.bal-na.hu oldalon olvashat minden érdeklődő, de telefonon a (06-20) 921-8311-es számon is adnak felvilágosítást a szervezők.

(Arany-Média)

Korábban: