Vágólapra másolva!

Ezer indulót várnak a Yamaha 9. Bükki Hegyimaratonra

Az eseményt augusztus 25-én bonyolítják le. A tervek szerint a korábbi évek szerényebb lehetőségei után az elkövetkező két-három esztendő alatt az adottságokhoz méltó, rangos sportrendezvényt hoznak tető alá. Klasszikus szabadidős rendezvényről van szó, amelyen azonban megjelennek a profik, de az egyesületen kívüliek is. A rendezvényre az ország minden szegletéből érkeznek, de a németek és a belgák már hetekkel ezelőtt elküldték a nevezésüket.
A Bükk útjain az idén rendeznek egy családi futást is, amely 4200 méteres távon egy nagy közös játékot jelent. A hegyimaraton pénzdíjas rendezvény, a számok első három helyezettje juttatásban részesül. Első alkalommal fordul elő, hogy a maratoni és félmaratoni számok minden célba érkezője a versenyt követő harminc napon belül eredményértesítőt kap a szervezőktől.
A kedvezményes jelentkezésre augusztus 17-ig van lehetőség. Akik élnek ezzel a lehetőséggel, azok személyenként 1500 forintos vásárlási utalványt is kapnak.
A jelentkezési lap letölthető az internetről is: www.hegyimarathon.index.hu címen. Elektronikus levelezésre a [email protected] címen van lehetőség. A Miskolci Marathon Club ezúttal négy, különböző hosszúságú pályával várja a futás hazai és külföldi szerelmeseit.
(Doros László)