Vágólapra másolva!

Szombaton rendezik az Acélszív triatlont Dunaújvárosban

A sportág hívei egy héttel ezelőtt megijedtek, hogy egy nagy, tizennégy éves múltra visszatekintő verseny csendben eltűnik a versenynaptárból. Szó sincs ilyesmiről, csak az eredeti kiírástól eltérően egy héttel később, szeptember elsején, tizenegy órakor rendezik a XIV. Acélszív triatlont.

Az újvárosi háromtusán a profik és az amatőrök mellett megküzdenek az orvosok és a gyógyszerészek is, akiknek a szervezők külön futamot indítanak. A sprint távú viadalon 750 métert kell úszni, 20 kilométert kerékpározni és 5 kilométert futni. Akiknek mindez sok, háromfős csapatokban is vállalhatják a küzdelmet. A váltóban mindenkinek egy-egy sportágat kell végighajtani.

Mielőtt bárki megijedne: az úszás nem a Dunában lesz, hanem a dunaújvárosi Fabó Éva sportuszodában. Itt lesz egyébként a verseny központja is, így a nevezéseket is itt kell majd intézni. A váltóknak 800 forinttal kell számolni, az egyéniben indulóknak pedig 500 forinttal. A jelentkezéseket reggel fél kilenctől háromnegyed tizenegyig fogadják a szervezők.

Bővebb információt a (06-30) 986-4697-es telefonszámon, vagy a [email protected] e-mail-címen lehet kérni.

Korábban: