Vágólapra másolva!

Reggeltől estig kedvükre sportolhatnak a nők a Népligetben. Természetesen a hagyományos sportok mellett, mint a futás, gyaloglás, úszás vagy az asztalitenisz és a tollas, kipróbálhatnak egy-két kevésbé ismert dolgot is. Akár még labdába is rúghatnak, de ne hagyjuk ki a gumiasztalt, a lábtoll-labdát, a "kocsmai" játékként is emlegetett dartsot, a floorballt, a hekit és a kötélugrást. Ha sikerül csapatot verbuválni, be lehet nevezni az utcaikosárlabda- és a kézilabda-mérkőzésre, kispályásfoci-tornára, váltófutásra és úszásra, esetleg a kötélhúzásra.

Ami pedig a közkedvelt tornákat illeti, itt mindenből kaphatunk ízelítőt. Lesz step, slide, funky és kick box aerobik, fitball, hulahopp-karikázás, prímatorna, callanetics és aqua fitness. A nehéz nap után pedig a masszőrök kezei között pihenhetünk egy kicsit.

A Ferencvárosi Torna Club Vajda Péter utcai pályáján (Budapest X. kerület) azonban nem csak sportolni lehet majd, hiszen szombaton egyben egészségvédő napot is tartanak a helyszínen. Kaphatunk személyre szabott tanácsot, ha fogyni szeretnénk, felmérik fittségi állapotunkat, lehetőség lesz koleszterin-, vércukor- és vérnyomásmérésre. De tartanak előadásokat és bemutatókat arcelemzésről, kinezológiáról, önmasszázsról.

A programokra jelentkezni fél 9 és 10 óra között lehet a helyszínen. A rendezvénnyel kapcsolatban érdeklődni a (06-1) 342-9368-as vagy a (06-30) 273-5732-es telefonszámokon lehet.