Vágólapra másolva!

Egynapos raftingolás Szlovákiában

A kezdőkre túravezetők felügyelnek, akik kisebb trükkökre is megtanítják a vállalkozó kedvű túrázókat.
Fotó: Arany-Média
vadvízi kirándulásra

A helyszín a szlovákiai Dunacsúny, ahol egy vadvízi tanpályán biztonságos körülmények között szállhatunk vízre. Ez persze nem kellemes ringatózást jelent egy csónakban. A 2,5 méteres esésű "Niagarának" már a látványa is szívdobogtató. A kezdőkre tapasztalt túravezetők felügyelnek, akik kisebb trükkökre is megtanítják a vállalkozó kedvű túrázókat. A nap második felét a győri kábeles vízisípályánál tölti a csapat, ahol ki lehet próbálni a wakeboardokat, és természetesen vízisíelni is lehet.

A csapat minimum 5, maximum 15 fővel vág neki a túrának. Az utazást mindenkinek egyénileg kell megoldania, de térítés ellenében (1500 forint) 10 főt a szervezők is el tudnak szállítani saját mikrobuszukban. Indulás oda reggel 8 óra felé, a hazaindulás ideje kötetlen.

A vadvízi kirándulás 9500 forintba kerül. A fakultatív wakeboard-oktatás még plusz 1500-2500 forint fejenként, attól függően, ki mennyi ideig van vízen. Akik részt vennének a vasárnapi kiruccanáson, Fábián Szilárdnál jelentkezhetnek telefonon, a (06-20) 980-9179-es számon, vagy e-mail-ben a [email protected] címen.

Korábban: