Vágólapra másolva!

Duatlon-gála Hatvanban

A Zagyva-parti városban 1994 óta szerveznek kéttusa versenyeket, melyek évről évre népesebb számú résztvevőt vonzanak. Idén szeptember 22-én, szombaton 9.35-től kerül sor a Hatvani Volán nyílt amatőr duatlonversenyre és a Heves megyei duatlon diákolimpia-döntőre.

A Kossuth térről először az utánpótlás korú részvevők rajtolnak, akik 6 korcsoportban teljesíthetik az előírt távokat (a legkevesebb 500 m futás, 2000 m kerékpározás, a legtöbb 1500 m, 12000 m) majd a felnőttek futamai zárják a sort. A szervezők jelmondata szerint mindenki győztes, aki sportol, ezért minden célba érkező pólót kap ajándékba.

A műsor azonban ezzel még nem fejeződik be, hiszen 17.30-tól fellép a sztárvendégként meghívott Animal Cannibals együttes, végül szüreti felvonulás és szüreti utcabál kínál programot az érdeklődőknek. Nevezni a helyszínen lehet 8 órától az Ady Endre Könyvtár és Közösségi Ház aulájában lehet. További információ a rendezvény főszervezőjétől, Palásthy Pál sportszakreferenstől kérhető a (06-20) 9431-615-ös telefonszámon.

Bódi Csaba

Korábban: