Vágólapra másolva!

A George KSE tavasszal indította útjára tehetségkutató mountainbike-versenysorozatát. A futamokat a győrújbaráti gyermektáborban rendezik, ahol a körülbelül 1 kilométer hosszú és 50 méter szintkülönbségű pályán köröznek a versenyzők. Szeptember 30-án, vasárnap a negyedik állomáson 10 órakor indítják a résztvevőket.

Nevezni négy korcsoportban lehet. A részvételnek két feltétele van: elfogadni a szabályokat és be is tartani azokat, illetve bukósisakot viselni a verseny ideje alatt.

Az első korcsoportban a 11 évesek és ennél fiatalabbak rajtolnak. A penzum 2 kör. A második csapat a 12 és 14 év közöttiekből áll össze, akik 4 körön bizonyítanak. A harmadik (15-17 évesek) és a negyedik (18 évesek) kategória indulói 8 kört tesznek meg a terepen. A lányokat mindig egy kategóriával lejjebb indítják a rendezők és ott is értékelik teljesítményüket.

Jelentkezni a helyszínen az első rajt előtt egy órával lehet. A részvételi díj fejenként 500 forint. Bővebb információval Nagy Attila szolgál a (06-20) 411-6761-es telefonszámon.

Korábban: