Vágólapra másolva!

Utolsó hegyikerékpáros-forduló

Október 14-én végre eldől, kik a legtehetségesebb hegyikerekesek. "A márciusi, első forduló óta több mint százhúszan bizonyítottak a tehetségkutató versenysorozaton, és sokan gyűjtötték a pontokat a főnyereményért" - mondta el a befejező forduló előtt a főszervező, Nagy Attila. "Aki eddig nem vett részt, annak is érdemes elindulni, ugyanis a záró fordulót külön is értékeljük. De persze nemcsak ezért ajánlanám: itt mindenki szó szerint a saját korcsoportjában versenyezhet."

Vasárnap a megszokott szabályok szerint, a hagyományos korcsoportokban indítják a tehetségkutató MTB versenysorozat záró futamait. Nevezni 11 éves korig, 12-14 , 15-17 éves kor között és a 18 évesek mezőnyébe lehet. A résztvevőket délelőtt 10 órakor indítják a körülbelül 1 kilométeres pályán, a győrújbaráti gyermektáborban. A különböző kategóriákban rajthoz álló versenyzőknek 2, 4 illetve 8 kört kell minél hamarabb letekerniük a győzelemért.

A lányokat ezúttal is egy kategóriával lejjebb indítják, mint amibe koruk szerint tartoznának. Eredményüket is az ebben a kategóriában induló fiúkéval együtt értékelik. Bukósisak használata ez alkalommal is kötelező lesz. Nevezni a helyszínen 9 óráig lehet fejenként 500 forint ellenében.

További információ Nagy Attilától a (06-20) 411-6761-es telefonszámon kapható.

Korábban: