Vágólapra másolva!

Ezüstérmet nyertek első versenyükön a step aerobikosok

Fotó: Arany-Média
Az ezüstérmes csapat két hét alatt készült fel a versenyre
idei amatőr step aerobik-versenysorozat második fordulóját

Nyakukban az ezüstéremmel, arcukon elégedett mosollyal ültünk le az öltözőben. A csapat edzője - Winkler Csabáné - időközben megtudott a bíróktól egyet-mást a produkcióval kapcsolatosan, ezt most a versenyzőkkel is megosztja. Van még mit javítani: a lépcsőre fel- és arról lelépések, a karmunkák pontosabb kivitelezése mind-mind feladat lesz a döntőig. Ami pedig az előadásmódot illeti, itt a hölgyek tanulhatnak még a fiútagtól.

Mindössze két hete jutott el a hír a baráti társasághoz, hogy városukban amatőr step aerobikversenyt rendeznek. Eddig is jártak fitness órákra, összefogtak és belevágtak. Edzőjük segítségével az órákon tanult alaplépéseket karmunkával kombinálva, az egyszerű szabályoknak megfelelően összeállították a kétperces koreográfiát.

"Mi igazán amatőrök vagyunk!" - mondja a csapat és az idei stepversenyek egyetlen férfi tagja. A magánéletben is baráti társaság igen nehezen tud közös nevezőre jutni az edzések időpontjával kapcsolatosan. A hétköznapokban egy vállalkozás, egy szolárium, a fővárosi jogi egyetem és nyelvtanulás foglalják le a csapat tagjait. Mégis mindig találnak időt a gyakorlásra, hiszen elegendő kicsit tovább maradni a fitness óra után, vagy összejönni hétvégenként 1-2 órára. Csak remélni lehet, hogy a győriek mutatványa nem marad követők nélkül.

Korábban: