Vágólapra másolva!

Budapesti teremfoci-bajnokságok

A Budai XI. Sportegyesület november utolsó hétvégéjén két labdarúgó-versenysorozatot is útjára indít. A hétvégi játéknapokon február közepéig mérkőznek majd a kupákért a négy plusz egy fős csapatok. Szombaton, november 24-én a Hídtechnika Kupáért versengő együttesek lépnek pályára. A tízfordulós versenysorozaton tizennyolc csapat vesz részt, akik február 9-ig játszanak majd minden szombaton. A mérkőzések délelőtt 9 órától délután 15 óráig folynak majd.

A vasárnap, november 25-én induló Budatech Kupán szintén tizennyolc csapat mérheti össze tudását sportszerű küzdelemben. A bajnokság egyes fordulóit mindig vasárnap rendezik a szervezők ugyancsak 9 és 15 óra között. A teremlabdarúgó-bajnokság február 10-ig tart. Mindkét kupasorozatnak a Kertészeti Egyetem tornacsarnoka (XI. kerület, Szüret utcai bejárat felől) ad otthont. A terembe kizárólag tornacipőben lehet belépni, így még a nézőknek is szükségük lesz váltócipőre.

A bajnokságokkal kapcsolatos részletekről bővebb felvilágosítással a szervezők a (06-1) 205-6501-es telefonszámon szolgálnak.

Korábban: