Vágólapra másolva!
Ezen a hétvégén nemcsak a kirándulók és a sziklamászók találnak programot Csobánkán. Vasárnap a futók is körbekocoghatják a Pilis egyik legszebb települését.

Sokan panaszkodnak, és lemondanak a futásról, mert a beton tönkreteszi lábukat, fáj a bokájuk, térdük. Az öt állomásból álló nyári krosszfutó versenysorozat harmadik eseményének erdei ösvényeken, földutakon vezető futópályája főként azoknak kedvez, akik az utcai körülményeket nem bírják. A szervezők azokra is gondoltak, akik most kezdenek csak neki a rendszeres edzésnek, netán most futnak először életükben hosszabb távon.

A kezdőknek és gyerekeknek (14 éves kor alatt) három kilométeres távon, az edzett futóknak 14 kilométeres szakaszon rendez futóversenyt a Futapest Klub. A futamok vasárnap, július 14-én délelőtt 11 órakor, illetve 11 óra 5 perckor rajtolnak Csobánkán a Sumica turista- és üdülőközpont elől.

Nevezni a helyszínen 9 órától lehet. A felnőttek 700, a gyerekek 350 forint ellenében vehetik át rajtszámaikat. A verseny további részleteiről a szervező klub munkatársai a (06-30) 971-9712-es telefonszámon adnak felvilágosítást.