Vágólapra másolva!
Sokan vannak, akik azért nem iratkoznak be egy-egy drágább tanfolyamra, sportoktatásra, mert nem tudják, mit kapnak a pénzükért. Mindezt figyelembe véve rendezi kedvcsináló nyílt repülős napját az UP Hungary siklóernyős iskola.

Kedvcsináló siklóernyős nyílt napot hirdet az UP Hungary siklóernyős iskola vasárnapra. Július 28-án mindenféle előképzettség nélkül bárki kipróbálhatja a repülést: a résztvevők az elméleti oktatás után a gyakorlatban is belekóstolhatnak a siklóernyőzésbe. A találkozó reggel 9 órakor a II. kerület, Arad utca, Kardos utca sarkánál lesz, majd széljárástól függően a csapat a Buda környéki hegyekbe (Kesztölc, Máriahalom, Epöl, Hármashatár-hegy, Strázsa-hegy) megy.

A részvételi díj 1600 forint, amely az oktatás mellett a felszerelést is magába foglalja. Aki a próbarepülés után kedvet kap a sportághoz, beiratkozhat az augusztus 2-án induló "A" kategóriás siklóernyős pilóta végzettséget adó tanfolyamra is, melynek díjából a próbarepülés árát leszámítják. A teljes tanfolyam díja 43 900 forint, ami tartalmazza az oktatást, a bemutató videoanyagot, az oktatáshoz tartozó számítógépes lemezt, a vizsgadíjat és a repüléshez szükséges felszerelést. Az oktatás előnye, hogy az egyénre szabott, addig tart, amíg le nem vizsgázik a jelentkező. Vagyis, mint azt Pálfi Béla Gábor, az iskola vezetője hangsúlyozta: az sem probléma, ha valaki nem ér rá minden hétvégén.

A nyílt napról és az oktatásról további információ a (06-1) 325-8305-ös, illetve a (06-30) 445-1889-es telefonszámokon kérhető.