Vágólapra másolva!
A szerdán kezdődő Sziget-fesztiválról idén sem hiányoznak a sportos programok. A sportosabb "szigetlakók" napközben igazi aktív pihenéssel készülhetnek az esti koncertekre. A könnyed játékokkal, vicces feladatokkal időt múlató közönség mellett a szervezők számítanak a szigethangulathoz tartozó "bevállalósokra" is.
Forrás: Arany-Média


A másik helyszín a Sziget sport- és szabadidő központ (Honvéd üdülő), ahova a megszállott sportrajongókat várják. Itt naponta 11 óra és 18 óra között igazi bajnokság megy, nagy csatákkal, komoly versenyekkel. Az érdeklődők vagy akár a helyszínen rögtönzött csapatok strandröplabdában, kispályás fociban, streetballban, parkröplabdában, asztaliteniszben, rocketballban és tollasban mérkőzhetnek. A versenyekre nevezni az üdülőben lévő regisztrációs pontnál lehet naponta 11 és dél között.

A szervezők úgynevezett meglepetés attrakcióval is készülnek naponta 13 és 16 óra között. Pénteken például egy hivatásos jégszobrászművész ad inspirációt a közönségnek. Aki kedvet kap, az egy 60x60x100 centiméteres jégtömböt formázhat meg. Mint azt a szervezők hangsúlyozták: a kreatívitásra szükség lesz, hiszen a melegben gyorsan megereszkedik a jégtömb.

Szombaton nem csak a bátor jelentkezőkre, a közönség buzdítására is számítanak, amikor megrendezik a harmadik Sziget legerősebb embere versenyt. A látványos produkciók között lesz söröshordó-görgetés, boroskanna-futás és homokzsákhajítás is.