Vágólapra másolva!
A Magyar Fitnesz Szövetség szeptember 28-án, a Budapest Kongresszusi Központban rendezi meg a FitnessWoman - FitnessMan Grand Prix-t, amely az őszi évad első jelentős hazai eseménye a sportágban.

Már biztosan indul a május 25-i FitnessMan Grand Prix győztese, Varga Attila, aki feleségével, a FitnessWoman versenyeken induló Huszár Ildikóval együtt a fitneszéletmód filozófiájának megtestesítője. A házaspár évek óta vesz részt a Magyar Fitnesz Szövetség versenyein, ami négy gyermek világra hozatala és nevelése mellett nem kis teljesítmény. Szintén küzdelembe száll Horcsák Gabriella, a 2001. őszi magyar bajnokság 3., és az Európa-bajnokság 4. helyezettje.

Forrás: ORIGO


Fitneszverseny gyermekeknek20020321fitneszverseny.html

A szeptember 28-án 18 órakor kezdődő verseny programja: nyitótánc, megnyitó, női estélyi ruhás forduló és bemutatkozás, férfi elegáns megjelenés és bemutatkozás, női fürdőruhás forduló, férfi fürdőnadrágos forduló, női gyakorlatok, férfigyakorlatok, zárótánc, eredményhirdetés.

A versenyfordulók között a műsort sztárfellépők (többek között Hevesi Tamás, Béres Alexandra és csoportja) bemutatói színesítik.

Fábik Tibor