Vágólapra másolva!
A Duna-parti egyetemek regattája mellett kispályás fociban, kosárlabdában és különböző kocsmasportokban is megmérkőznek majd a hallgatók.

Szeptember 28-án, szombaton (esőnap: szeptember 29., vasárnap) ismét megrendezik a Duna-parti egyetemek regattáját. A hagyományokhoz híven az Eötvös Loránd Tudomány Egyetem, a Budapesti Műszaki Egyetem és a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem vízi viadala mellett a különböző intézmények hallgatói szárazföldi sportágakban is próbára tehetik magukat.

A programok reggel 8 órakor kezdődnek a Műegyetem rakparton, és késő este érnek csak véget. A játéknapot a kispályás labdarúgásra jelentkező csapatok nyitják, amik 8 órától délután 17 óráig rúgják majd a bőrt. A csapatok a meccsek mellett hetes rúgásban is összemérhetik majd ügyességük. Szintén 8 órától lépnek pályára a kosárlabdázók, akiknek a mérkőzések mellett kétpontos dobó versenyt is szerveznek. Délután 13 órától nyit a Kalandpark és 14 órától indul a csocsó és darts bajnokság. A regattában résztvevő evezős nyolcasok fél négykor szállnak vízre a rakparton. Az egyetemi futamokat és a díjátadásokat követően a L'art pour l'art társulat szórakoztatja a nézőket, majd a Back II Black és a Bikini lép színpadra, az estét pedig egy igazi egyetemi buli zárja.

A rendezvény részleteiről bővebb felvilágosítással Tóth Sándor a (06-1) 463-3833-as vagy a (06-1) 463-1191-es telefonszámon szolgál.