Vágólapra másolva!
Felszerelésük és saját testi épségük kockáztatásával lélegzetelállító trükköket mutatnak be bátor sportemberek a Váci úti bevásárlóközpont tetőteraszán szombaton.
Forrás: ORIGO


Snowboard Kupa a Westend tetején/sport/x-mag/20020115snowboard.html

Az esemény a hivatalos edzéssel, "pályabejárással" január 25-én, szombat délelőtt 10 órakor kezdődik. A versenyzőknek négy óra áll a rendelkezésükre, hogy kipróbálják a sáncot. 16 órakor kezdődik a selejtező. Az első sorozatban az összes versenyző bemutatja az ugrását a rajtszámának megfelelő sorrendben. A második sorozatban várhatóan más "gyakorlatot" láthatnak az érdeklődők; ezt a bírók jobban értékelik. A döntőre 19 és 20 óra között kerül sor.

Közvetlenül a döntő után a sáncot kerékpárosok veszik birtokba. A legbátrabb hazai bringások saját testi épségük kockáztatásával lélegzetelállító trükköket mutatnak be.

Nevezni január 25-én, szombaton a helyszínen lehet 10 és 15 óra között. A nevezési díj 3000 forint, melyért a rajtszám mellett az esemény emblémájával ellátott póló és étkezési utalvány is jár. A nézők számára a rendezvény ingyenes. Bővebb információ a 453-2151-es telefonszámon kérhető.