Vágólapra másolva!
Az augusztus 1-3-a között, a tököli repülőtéren megrendezésre kerül a POWERFEST 2003 elnevezésű gyorsulási bemutató, amelyen a műfaj legjobbjai fogják elkápráztatni tizenhárom kategóriában a nézőket. A rendezők augusztus 1-én, pénteken lehetőséget biztosítanak a nézőknek is, hogy kipróbálják saját autójukat, motorjukat a gyorsulási pályán.

A bemutatkozó autók, teherautók és motorok mellett, a gyorsulási műfaj legkiválóbb pilótái is ellátogatnak Tökölre. A résztvevők között lesz egyebek mellett két tapasztalt Jet Car pilóta, Jerry "BigDaddy" Lackey, valamint Roger Kirchner, az európai kontinens leggyorsabb nagyijaként ismert, a Competition Eliminator kategóriában induló, kétszeres gyorsulási Európa-bajnok Edeltraud Mosher, valamint a magyar származású, Svájcban élő Krivan Dezsoe a maga Top Methanol Funny Car-jával. Szintén bemutatkozik Magyarország legnagyszabásúbb gyorsulási rendezvényén Erdős Csaba, 2002 Stunt Bike Európa-bajnoka, aki a Stunt Bike Show keretén belül mutatja be, hogy nem véletlenül lett a kontinens legjobbja.

A viadal további különlegessége, hogy a pénteki nap során, azaz augusztus 1-én, bárki kipróbálhatja saját gyorsulási technikáját és nem utolsósorban saját járművét. És nem kell több hozzá, mint egy érvényes jogosítvány, egy saját autó vagy motor, valamint a kötelező biztonsági öv, illetve bukósisak. A nevezési díj 2.500 forint, ami a helyszínen fizetendő.

Aki szeretné előre regisztráltatni magát, megteheti a [email protected] e-mail címen. A továbbiakban felmerülő kérdéseket a szervezők az [email protected] e-mail címre várják.

A POWERFEST 2003-as, európai bemutatkozó rendezvényére jegyek kaphatók a Ticketpro hálózatában Magyarországon és Csehországban, az ATO jegyirodáiban Ausztriában, a www.eTix.com, valamint a www.powerfest.com weblapokon (az interneten keresztül megvásárolt jegyek euróban fizetendők).

Jegyárak

Gyorsulási bemutató
Augusztus 1., péntek5000 Ft
Augusztus 2., szombat6500 Ft
Augusztus 3., vasárnap6500 Ft

Péntek all-inclusive (bemutató, koncertek)9000 Ft
dance after party (szombat)9000 Ft
Powertronics dance after party (péntek, szombat) 4500 Ft
Hétvégi jegy (minden eseményre)23 400 Ft