Társoldalunk:

Sírva hagyták el a gyerekek Nagy László kézilabdás táborát

2017.07.09. 21:24

Volt, aki könnyezve vette tudomásul, hogy véget ért a Nagy László által szervezett nemzetközi kézilabdatábor Veszprémben. A világválogatott átlövő saját maga is tanította a gyerekeket, akik hihetetlenül jól érezték magukat, és ezt el is mondták a DIGI Sport híradójának.

Azt tapasztaltuk egész héten, hogy a gyerekek jól érzik magukat, és ezt nem csak kényszerből mondják" - nyilatkozta a Sport 24-nek Nagy László, hozzátéve, hogy a sok kézizés mellett az volt a legfontosabb, hogy mindenki szép élményekkel gazdagodjon.

Az utolsó napon a tábor korosztályos All-Star válogatottjai játszottak az edzők ellen mérkőzéseket. Voltak, akik Németországból jöttek csak a hatnapos tábor miatt Veszprémbe.

Az egyik kislány arról mesélt, hogy már két éve kézilabdázik, és most mutatták meg neki először, hogyan kell beállósként játszani – ennek pedig nagyon örül, mert így új tudással térhet vissza a Fradiba.

Kalandparkban is voltak a gyerekek, esténként karaokéztak, a zárónapon pedig fényképezkedtek az edzőkkel: a Telekom Veszprém korábbi edzője, Javi Sabate és Nagy László volt a legnépszerűbb.

"Két-három nótát elsajátítottunk erre a táborra, ezeknek óriási sikerük volt, sokan összeálltak, és őrjöngtek " - fogalmazott a Veszprém táborszervező klasszisa, aki maga is együtt énekelt a gyerekek