Társoldalunk:

Jordan újra edzésben

Michael Jordan szombaton újra edzésbe áll. A Washington Wizards jövő februárban 40. születésnapját ünneplő hátvédje, minden idők legnagyobb kosárlabdázója két hónapig pihentette február 27-én operált térdét, s ennyi idő elég volt ahhoz, hogy a meggyötört ízület újra alkalmas legyen a munkára. Jordannek a 2002/2003-as lenne a második évadja a Varázslókkal.

Jordan személyi edzője, Jim Grover szerint két héten belül hivatalos közlemény lát napvilágot arról, hogy a kosaras akar-e játszani a novemberben kezdődő új évadban. Jordan két hónapja otthonában, Chicagóban tartózkodik, s egyelőre nem is szándékozik visszatérni a fővárosba.

Jordan három éves szünetet követően aktivizálta magát újból tavaly nyáron - immár nem a Chicago Bulls, hanem a Washington Wizards játékosaként. Jóllehet, sokáig kimondottan jól állt a csapat, bőven playoff-helyen, a hajrában Jordan térde felmondta a szolgálatot, s ezzel párhuzamosan a Wizards is összeomlott, és kipottyant a rájátszásból. Jordan átlaga 22,9 pont volt, de húsz meccset ki kellett hagynia egészségügyi problémák miatt.

Ch. Gáll András

Korábban:

Jót tett az NBA-nek Jordan játéka

Fórum:

New Washington Wizards and Jordan fórum