Vágólapra másolva!

Eszerint bemutatkozása október 30-án, a Wizards első bajnoki összecsapásán várható. Erre a torontói Air Canada Centre-ben kerül sor, a Raptors vendégeként.

Az edzőtábor első hetének edzései - Jordan kívánságára - a nyilvánosság teljes kizárásával zajlottak. A mostani sajtóértekezleten a februárban már 40. születésnapját ünneplő Jordan elmondta, ezen a nyáron - felépülvén térdoperációjából - jóval óvatosabban fogott hozzá az edzésekhez, s emiatt nem is erőltette túl magát, mint egy éve.

New Washington Wizards and Jordan fórumhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=31279

"Lényegesen jobb állapotban vagyok, mint tavaly ilyenkor, és készen állok arra, hogy meccsenként átlag 30 percben segítsem csapatomat, akár a kezdőötös tagjaként is" - tette hozzá, ezzel cáfolva korábbi állítását, miszerint legfeljebb 20-25 perceket töltene a pályán, s azt is csak a cseresor vezéreként. Doug Collins edző továbbra is e második verzió mellett foglal állást.

A Wizards a holtszezonban jelentősen megerősödött Larry Hughey (Golden State), Jerry Stackhouse (Detroit Pistons) és Bryon Russell (Utah Jazz) érkezésével.

Ch. Gáll András