Vágólapra másolva!

Biron előző tizenegy meccsén kilenc "zakót" és két döntetlent jegyzett, novemberben egyszer sem volt győztes csapat tagja. Arnott első mesterhármasát szerezte a Dallas színeiben, karrierje során pedig a negyediket. Úgy látszik, bejött Dave Tippett edző húzása, amellyel Arnottot a második sor tengelyébe rakta Pierre Turgeon és Scott Young közé. Arnott három gólja közül kettőt a veterán Turgeon készített elő, s a Dallas veretlen maradt otthonában, legalábbis a rendes játékidőt illetően. Legutóbb 2001. március 21-én ütött három gólt egy dallasi hokis, Brett Hullnak hívták.

A Vancouver tízes nyerő szériája hétfőn este Long Islanden véget ért, de szerdán, New Jersey-ben újra győzött a kanadai csapat, méghozzá a hosszabbítás 56 másodpercében ütött Todd Bertuzzi-góllal. Ez volt Bertuzzi második gólja a meccsen.

A Feketesólymok Jocelyn Thibault idei negyedik, kapott gól nélküli meccsével megállították az Ottawa tíz meccsen át tartó veretlenségi sorozatát. Thibault 28 lövést hárított, a mérkőzés egyetlen találata az óriás Eric Daze - az idei All Star-meccs MVP-je - nevéhez fűződik.

Miamiban a Panthers finn gólzsákja, Olli Jokinen két találattal csikarta ki a győzelmet a floridai gárdának az idei Stanleykupa-döntős ellen.

A San Jose Sharks Ron Wilsont szerződtette a csapat edzőjének, a három napja kirúgott Darryl Sutter helyére. Wilsont májusban a Washington Capitals együttesétől menesztették, azóta kommentátori állást vállalt az ESPN televíziónál. Wilson nem akárki, az 1998-as naganói olimpián és két korábbi vb-n, valamint az 1996-os, aranyéremmel végződött Világkupán ő dirigálta a Team USA-t,

Eredmények:
Buffalo Sabres - Anaheim Mighty 4-0 (0-0, 0-2, 0-2)
gól: Brown 3, Dumont

New Jersey Devils - Vancouver Canucks 2-3 (0-1, 2-1, 0-1, 0-1)
gól: Niedermayer, Gionta, ill. Bertuzzi 2, Linden

Florida Panthers - Carolina Hurricanes 4-2 (1-1, 2-1, 1-0)
gól: Jokinen 2, Kozlov, Weiss, ill. Francis, Cole

Chicago Blackhawks - Ottawa Senators 1-0 (0-0, 1-0, 0-0)
gól: Daze

Dallas Stars - Montreal Canadiens 5-1 (1-0, 1-1, 3-0)
gól: Arnott 3, Lehtinen, Modano, ill. Gilmour

Ch. Gáll András