Vágólapra másolva!
A gyenge szezonkezdés miatt meglepetésnek számított a Washington Capitals szerdai, kiütéses sikere a Carolina Hurricanes elleni NHL-mérkőzésen: a fővárosiak a mesterhármast elérő Robert Lang vezérletével 7-1-re nyertek. A játéknap hat mérkőzése közül három 6-2-es eredménnyel zárult, ilyen arányban nyert a New York Rangers, a Calgary Flames és a Detroit Red Wings is.

Kiütéses, 7-1-es győzelmet aratott a Washington Capitals jégkorongcsapata az NHL szerdai játéknapján a Carolina Hurricanes ellen, ebben oroszlánrészt vállalt az a Robert Lang, aki másfél perc elteltével szerzett vezetést a fővárosiaknak, s meg sem állt a mesterhármasig. Rajta kívül a litván Dainius Zubrus kétszer, Brian Willsie és Alexander Szjomin egyszer-egyszer volt eredményes. A Capitals, amely legutolsó 12 mérkőzése közül 10-et elveszített ezúttal sokat köszönhet német kapusának, Olaf Kölzignek is, aki 29 lövést hárított.

Népszerű volt a 6-2-es eredmény is, de hazai pályán csupán a New York Rangers tudott ennyire nyerni a gyengélkedő Pittsburgh Penguins ellen. Ellenben a Calgary Flames Lombardi triplájával és McAmmond duplájával Chigaóban, a Detroit Red Wings pedig a két-kétgólos Yzerman és Dacjuk vezérletével Dallasban győzött ilyen különbséggel.

Eredmények:
Buffalo Sabres - New Jersey Devils 2-2
New York Rangers - Pittsburgh Penguins 6-2
Washington Capitals - Carolina Hurricanes 7-1
Chicago Blackhawks - Calgary Flames 2-6
Dallas Stars - Detroit Red Wings 2-6
Anaheim Mighty Ducks - Toronto Maple Leafs 5-1.