Vágólapra másolva!
Utolsó nyolc mérkőzésén kilenc gólt szerzett Glen Murray, a Boston Bruins jégkorongcsapatának csatára, aki a Pittsburgh Penguins elleni 4-1-es mérkőzésen háromszor is betalált az ellenfél kapujába. Az NHL vasárnapi fordulójának másik két találkozóján a Montreal és a Calgary egyaránt 6-4-re nyert otthon.

Amikor Glen Murray gólt szerez, a Boston Bruins jégkorongcsapatának már kabalából is jó esélye van a végső győzelemre. Alig 24 órával azt követően, hogy csapata az ő találatával nyert 1-0-ra a Montreal Canadiens otthonában, Murray mesterhármast szerzett, ezúttal otthon, a Pittsburgh ellen.

A csatár oroszlánrészt vállalt a 4-1-es sikerből, pályafutása során ötödik alkalommal ütött egy meccsen három gólt, ráadásul az utóbbi nyolc mérkőzésen már kilenc találatot ért el.

"Néha kell egy kis szerencse, én most ezeket a napjaimat élem" - jegyezte meg szerényen a csatár. A Pittsburgh sorozatban ötödik idegenbeli mérkőzését veszítette el, utolsó 18 találkozója közül mindössze kettőt tudott megnyerni.

eredmények:
Boston Bruins - Pittsburgh Penguins 4-1
Montreal Canadiens - Chicago Blackhawks 6-4
Calgary Flames - Anaheim Mighty Ducks 6-4.