Vágólapra másolva!
Bár a svéd Aftonbladet napilap úgy tudja, a következő szezont már a hazai bajnokságban szereplő MoDo csapatánál kezdi Peter Forsberg, a Colorado jégkorongcsapatának centere tagadja mindezt. Az Avalanche egyébként hazai pályán szenvedett 3-0-s vereséget a legutóbbi fordulóban a Tampa ellen, amelynek kapujában Nyikolaj Habibulin pályafutása során 35. alkalommal nem kapott gólt.

Tagadja a svéd Aftonbladet azon információját Peter Forsberg, a Colorado Avalanche centere, hogy a következő szezonban hazája bajnokságában folytatná pályafutását. A skandináv napilap tudni véli, hogy Forsberg a 2004/2005-ös évadot már szülővárosában, Ornskoldsvikban kezdi meg, és a svéd Elite League-ben szereplő MoDo csapatát erősíti.

"Nem igaz, amit ír az újság. Nem beszéltem sem az újságíróval, sem a MoDo képviselőivel. Az Aftonbladet minden évben megírja ezt a sztorit, egyszer majd csak igazuk lesz" - állítja Forsberg, aki tavaly az NHL gólkirálya volt, s aki idén egyéves, 11 millió dolláros szerződéssel szerepel az Avalanche együttesében.

A harminc éves klasszis 1995-ig négy szezont húzott le a MoDo színeiben, ezután szerződött a Quebec Nordiques együtteséhez.

eredmények:
Montreal Canadiens - New Jersey Devils 2-1
Colorado Avalanche - Tampa Bay Lightning 0-3
Nashville Predators - Chicago Blackhawks 2-2.