Mexikóban találták meg Brady mezeit

Seattle Seahawks v New England Patriots GettyImageRank3 SPORT HORIZONTAL American Football - Sport Talking USA STADIUM Massachusetts Photography Foxborough - Massachusetts Seattle Seahawks New England Patriots Tom Brady - American Football Quarterback Bil
FOXBORO, MA - NOVEMBER 13: Head coach Bill Belichick talks with Tom Brady #12 of the New England Patriots before a game against the Seattle Seahawks at Gillette Stadium on November 13, 2016 in Foxboro, Massachusetts. Jim Rogash/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Tom Brady Super Bowlon viselt mezeit a hírek szerint egy külföldi médiamunkás lopta el, és csempészte ki Amerikából. Az értékes relikviákra Mexikóban találtak rá.

Az NFL hivatalosan is megerősítette, hogy az FBI, az NFL nyomozati részlegével karöltve megtalálta Tom Brady ellopott Super Bowl-mezeit. A mezek a New England Patriots legutóbbi két Super Bowl-győzelme után tűntek el a csapat öltözőjéből, és a keresésükben az FBI, valamint a texasi rangerek is részt vettek.

Brady döntőben viselt meze félmillió dollárt ér Forrás: AFP/2017 Getty Images/Kevin C. Cox

A hírek szerint a két mezt ugyanaz a személy, mégpedig egy, a döntőre akkreditált külföldi médiamunkás lopta el a Patriots-öltözőből, és Mexikóba csempészte őket.

Az emlékezetes ötvenegyedik Super Bowlban a New England Patriots az NFL történetében először hosszabbításban győzte le az Atlanta Falconst, 25 pontos hátrányból fordítva. A döntő után óriási visszhangot keltett, hogy Tom Bradynek, a New England Patriots irányítójának az öltözőből eltűnt a meccsen viselt meze. A sporttörténeti relikvia eszmei értékét nagyjából félmillió dollárban határozták meg a szakértők. Csak az eset után néhány nappal derült ki, hogy Bradynek a 2015-ös Super Bowlon viselt meze is eltűnt. Abban a döntőben a New England Patriots a Seattle Seahawksot győzte le 28-24-re.