Újabb két párharc ért véget az NBA-ben

Toronto Raptors v Milwaukee Bucks - Game Six GettyImageRank2 SPORT BASKETBALL NBA
MILWAUKEE, WI - APRIL 27: DeMar DeRozan #10 of the Toronto Raptors dribbles the ball while being guarded by Giannis Antetokounmpo #34 of the Milwaukee Bucks in the fourth quarter in Game Six of the Eastern Conference Quarterfinals during the 2017 NBA Playoffs at BMO Harris Bradley Center on April 27, 2017 in Milwaukee, Wisconsin. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Dylan Buell/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Keleten a Toronto Raptors, míg Nyugaton a San Antonio Spurs jutott 4-2-vel a konferencia elődöntőjébe. 

Mindkét csapat egy szűk idegenbeli győzelemmel biztosította be a továbbjutást. A keleti 3. Raptors a 6. Milwaukee Bucks otthonában a félidőben már 15 ponttal vezetett, a Bucks pedig hiába indított kétségbeesett támadást az utolsó 12 percben, már csak faragni tudott a hátrányból. Mindkét oldalon voltak nagyon jó egyéni teljesítmények.

Szép játék? Szép játék:

A Raptorsban a 32 pontos DeMar DeRozan, míg a vesztes féltől a 34 pontot és 9 lepattanót szállító Giannis Antetekounmpo volt a legjobb.

Nyugaton a 2. kiemelt Spurs a Memphis otthonában végzett az első feladattal, főként Kawhi Leonard és Tony Parker 29, illetve 27 pontjának, meg a majd ötven százalékos mezőnymutatónak köszönhetően.

Tony Parker:

Már csak két párharc nem dőlt el: Keleten még gyűri egymást a Washington és az Atlanta (3-2 a Wizards javára), Nyugaton pedig a Los Angeles Clippers és a Utah Jazz (3-2-re vezetnek a kaliforniaiak) teszenk ugyanígy.

Eredmények, NBA-rájátszás, 1. forduló:
Keleti főcsoport:
Milwaukee Bucks - Toronto Raptors 89-92
a párharc végeredménye: 4-2 a Toronto javára
Nyugati főcsoport:
Memphis Grizzlies - San Antonio Spurs 96-103
a párharc végeredménye: 4-2 a San Antonio javára