Vágólapra másolva!
A Green Bay Packers egykori running backje, a Seattle-be költöző Eddie Lacy garázsvásáron szabadult meg dolgaitól.

Igen egyéni módot választott a selejtezésre a Green Bay Packers egykori running backje, a Seattle-be szerződő Eddie Lacy. A játékos ugyanis garázsvásár keretében szabadult meg a fölösleges cuccaitól múlt hétvégén, miután felszámolta Green Bay-i lakhelyét.

Eddie Lacy garázsvására nagy sikert aratott Forrás: AFP/2016 Getty Images/Dylan Buell

Lacy bazára olyan relikviákkal volt tele, mint például a játékos által meccseken viselt futballcipők, kapucnis pulcsik, mezek, és egyéb Green Bay-merchandise, de emelett mindenféle olyan használati tárgyat is piacra dobott, amit a szokványos garázsvásárokon árulnak.

A játékos ugyan nem jelent meg az eseményen, a Green Bay-drukkerek mégis hosszú sorokban kígyóztak a háza előtt, hogy megcsípjenek egy Lacy-relikviát, úgyhogy a kétnaposra tervezett esemény első két órájában gyakorlatilag minden elfogyott.

Lacy azt is bejelentette, hogy a befolyt pénzt jótékony célra fordítja majd.

Hosszú sor állt Eddie Lacy garázsa előtt:

Az idén 27 éves Lacy a Nick Saban-féle Alabama Crimson Tide-dal szerzett nevet magának, ahol háromszor is tagja volt a nemzeti bajnokságot nyerő csapatnak.

Lacy a 2013-as draft második körében került a Green Bay Packershöz.

Az első évében megkapta az év újonc támadójátékosának járó díjat, és a Pro-Bowlba is beválasztották, de egy hasonlóan erős második év után a teljesítménye folyamatosan romlott, tavaly pedig egy sérülés miatt csak öt meccset tudott játszani.

Eddie Lacy Seattle-ben folytatja pályafutását Forrás: AFP/2015 Getty Images/Andrew Weber

Ugyan a Packers is szerette volna újraszerződtetni a játékost, Lacy végül úgy döntött, hogy a Seattle Seahawksnál folytatja pályafutását. Az alapszakasz első meccsén, szeptember 10-én már az ellenfél színeiben találkozhatnak vele a Green Bay-drukkerek, ugyanis a Seattle a Packers otthonában kezdi meg a 2017-es alapszakaszt.