Marad Brady kedvenc célpontja

super bowl superbowl patriots td
HOUSTON, TX - FEBRUARY 05: Julian Edelman #11 of the New England Patriots reaches for an incomplete pass during the third quarter against the Atlanta Falcons during Super Bowl 51 at NRG Stadium on February 5, 2017 in Houston, Texas. (Photo by Ezra Shaw/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Tom Brady kedvenc elkapóját, Julian Edelmant ugyanúgy 2019-ig magához láncolta a New England Patriots, ahogyan korábban tette azt minden idők egyik legjobb irányítójával.

Gyakorlatilag biztosra vehető, hogy Tom Brady nem csupán kamuból írt alá 2019-ig a New England Patriots csapatához, hanem addig mindenképpen játszani akar. Bár most ő éppen semmit sem tett, de a klub vezetősége 2019-ig meghosszabbította kedvenc célpontja, Julian Edelman szerződését, ami a mostani alapszakasz után járt volna le.

Ian Rapoport, az NFL Network szakírója szerint a kétéves hosszabbítás összesen 15 milliót (ebből kilencet garantáltan) hozhat Edelmannek, ami vélhetően a piaci értéke alatt van, de a wide receiver jól érzi magát a csapatnál.

Edelman a liga egyik legjobb elkapója Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Ezra Shaw

Edelman a minap múlt 31, és az elmúlt alapszakasz volt az egyik legjobbja. 98 elkapásból egyéni csúcsot jelentő 1106 yardot ért el, majd pedig a Super Bowlon az ő parádés elkapása is kellett ahhoz, hogy a Patriots történelmi tettet végrehajtva, 25 pontos hátrányból hosszabbításban megverje az Atlanta Falconst.

Edelman egyébként a Kent State egyetemen még quarterback volt, majd a 2009-es NFL-drafton mindössze a hetedik körben kelt el. Aztán slot receiverként pillére lett a New England-dinasztiának. Már két aranygyűrűje van, emellett 425 elkapásból 4540 yardot szorgoskodott össze.