Társoldalunk:

Levélben kért bocsánatot egykori tanára a Patriots sztárjától

2017.07.19. 14:59

Levélben kért bocsánatot egykori tanára Julian Edelmantól, a New England Patriots kétszeres Super Bowl-győztes elkapójától, amiért annak idején azt mondta róla, hogy esélye sincs bekerülni az NFL-be.

Csodálatos dolgot posztolt a New England Patriots elkapója, Julian Edelman a Twitterére: mégpedig egy bocsánatkérő levelet, amelyben a főiskolai előkészítőn dolgozó angoltanára írt neki. A tanár, akinek a nevét Edelman nem hozta nyilvánosságra, a College of San Mateón, egy főiskolai tanulmányokra előkészítő intézményben tanította Edelmant 2006-ban, és akkor kereken megmondta a játékosnak, hogy jobb, ha feladja az NFL-álmait, és könnyebben megvalósítható célok után néz.

Az a bizonyos levél Julian Edelman Twitterén:

Az, hogy ezek után mi történt, mindannyian tudjuk. Edelman három évet játszott irányítóként a Kent State Universityn, majd a New England Patriotsba kerülve átképezték elkapónak, ezen a poszton pedig a csapat egyik meghatározó tagja lett. Többek közt az ő káprázatos elkapása segítette hozzá a New England Patriotsot, hogy a legutóbbi Super Bowlon ledolgozva a félidei 21-3-as hátrányt hosszabbításra mentsék a meccset, és történelmi győzelmet arassanak.

„Talán nem is emlékszel a dologra, engem viszont éveken át furdalt a lelkiismeret miatta. Arról beszéltél, hogy az NFL-ben fogsz játszani, én pedig lehűtöttelek, hogy jobb, ha reálisabb célokat tűzöl ki magad elé, mert az NFL-be csak nagyon kevesen jutnak be, satöbbi, satöbbi. Amint az ábra mutatja, ez a megjegyzésem nem nagyon tántorított el téged, mégis, akárhányszor visszagondolok erre a beszélgetésre, rettenetesen érzem magam. Nem azért, mert bebizonyítottad, hogy nincs igazam, hanem, hogy ostoba előítéleteimmel megkérdőjeleztem a játék iránt érzett szenvedélyed" – írja az Edelmannek szánt levelében a tanár.