Társoldalunk:

Jordan egy lábbal is verné LaVar Ballt

2017.08.02. 13:18

LaVar Ball mindent megtesz azért, hogy magára és fiaira irányítsa az NBA-rajongók figyelmét. Most éppen Michael Jordannel vívott szópárbajt a nagyszájú apuka.

Michael Jordan hosszú idő után megunta, hogy a médiafigyelemért és a gyerekei sztárolásáért (egyik fia, Lonzo az idei drafton 1/2-esként került a Los Angeles Lakershez) mindent elkövető LaVar Ball egy ideje azzal sértegeti, hogy fénykorában egy az egyben bármikor megverte volna a valaha volt legnagyobb kosarast. Sőt, nem csupán megverte, de meg is semmisítette volna. Hangsúlyozzuk, ezt egy egykoron az egyetemi szintig jutó játékos mondta az NBA-ben hat nagybajnoki címig jutó kosárkirályról.

LaVar Ball beszólt Michael JordannekForrás: AFP/2017 Getty Images/Ethan Miller

„Ugye csak egyetemen játszott, jól tudom? – tette fel a költői kérdést Jordan a Slam Online-nak. –Úgy gondolom, még akkor sem vert volna meg, ha csak egy lábam lett volna. Még akkor is kimondom, ha még csak választ sem érdemelne."

Jordan egy lábbal is verné LaVar BalltForrás: AFP/2015 Getty Images/Streeter Lecka

De LaVar még ere is rá tudott tromfolni: „Sohasem voltam profi kosaras, mégis mindenki rólam és Michael Jordanről beszél.Ő azt mondja, egy lábbal is megvert volna. Tudják mit? Én meg egy kézzel is megvertem volna.