Társoldalunk:

Mayweather 36 perc alatt 300 millió dollárt keres

2017.08.04. 13:58

Floyd Mayweather elmondta, a Conor McGregor elleni ökölvívó-mérkőzésével legalább 300 millió dollárt keres majd.

Három héttel az augusztus 26-ra tervezett, Conor McGregor elleni szupermeccse előtt Floyd Mayweather újfent megmutatta, mennyire illik rá a „Money" becenév. Az amerikai TMZ bulvárportál Youtube-csatornáján megjelent videóban az amerikai ökölvívó több mint 300 milliós saját bevételről beszél a mérkőzéssel kapcsolatban.

„Ahhoz, hogy nagy pénzt keressek, nekem nincs szükségem négy- vagy ötéves szerződésekre, mint más sportolóknak. Azt én harminchat perc alatt megkereshetem. Háromszázat vagy többet – harminchat perc alatt" – mondta Mayweather.

Floyd Mayweather újfent megmutatta, mennyire illik rá a „Money” becenévForrás: AFP/2017 Getty Images/Mike Lawrie

Ez persze csúcs lenne az életében, hiszen a 2015-ös, Manny Pacquiao elleni összecsapása után csak a 200 milliós határt tudta átlépni. McGregor a hírek szerint 100 millió dollár körüli összegre számíthat. „Fogalmam sincs, mennyit fizet neki a UFC, de hogy én havonta milliókat kapok, az biztos" – így Mayweather.

Az amerikai egyúttal nem mulasztotta el emlékeztetni a világot, hol is az ő helye a sportban: Én vagyok a világ legjobban fizetett sportolója. Pedig még csak most térek vissza."