Társoldalunk:

Hétmilliós vacsoraszámlával ijesztettek rá az újoncokra az NLF-csapatnál

2017.08.18. 20:23

A Tampa Bay Buccaneers amerikaifoci-csapat rutinos öregjei egy kicsit csavartak egyet az újoncok számára kötelező vacsorameghíváson.

Az amerikai profiligában, az NFL-ben szereplő csapatoknál már javában zajlik az előidény, mely során az edzők összeállítják a végleges, 53 fős kereteket az előttük álló idényre, a régi és az új játékosok pedig lehetőséget kapnak, hogy összecsiszolódjanak.

A Tampa Baynél az a szokás, hogy egy-egy poszt újoncai közösen meghívják az adott csapatrészben szereplő társaikat egy étterembe. Korren Kirven és Cole Gardner biztosan jól érezte magát a támadófal rutinos tagjaival, egészen addig, amíg ki nem hozták a számlát: 26 ezer dollárról, azaz mintegy 6,7 milió forintról, amin a két újoncnak kellett volna osztoznia.

"Nyugodjunk békében" - írta ki az Insta-oldalára a számláról készített képpel Kirven, miközben felkészült a legrosszabbra.

De csak egy hátbavágást kapott, miután a mókás kedvű csapattársák elárulták nekik, hogy szívatás esete forög fenn, és valójában csak háromezer dollárt (az sem kevés, kb. 775 ezer forint)