Vágólapra másolva!
Max Verstappen és Daniel Ricciardo az Egyesült Államok Nagydíja előtt kipróbálta, milyen az élet, ha valaki amerikai futballistaként próbál érvényesülni.

Ha már a Forma-1 az Egyesült Államokba látogatott a hétvégén, Daniel Ricciardo és Max Verstappen, a Red Bull két pilótája kihasználta az alkalmat, és belekóstolt az amerikai futball világába. A nagy alkalomra az austini futam időmérője előtt került sor, és bizony nem volt egyszerű dolga a két pilótának, még akkor sem, ha nem is NFL-eseknél, hanem egyetemi játékosoknál vendégeskedtek.

Verstappen és Ricciardo szokatlan szerkóban Forrás: http://www.sport1.de

A Texas Longhorns öltözőjében már a mezfelvételnél gondok voltak, hiszen a dresszek még Ricciardóra sem voltak kicsik, nemhogy Verstappenre. A holland karja legalább kétszer belefért volna egy ujjba. De nem ment nekik a kemény nézés sem, ahogyan Verstappen a dobásokkal, Ricciardo pedig az elkapásokkal is hadilábon állt. De legalább a sprinteknél és az ausztrálként a rögbivel közeli barátságot ápoló Ricciardónak köszönhetően a rúgásoknál nem vallottak szégyent.