A Clippers zsinórban ötödször is legyőzte a Lakerst

Los Angeles Lakers
LOS ANGELES, CA - DECEMBER 23: Lonzo Ball #2 of the Los Angeles Lakers reacts during the second half of a game against the Portland Trail Blazers at Staples Center on December 23, 2017 in Los Angeles, California. The Portland Trail Blazers defeated the Los Angeles Lakers 95-92. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Sean M. Haffey/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Clippers 15 ponttal verte a Lakerst az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) pénteki játéknapján.

A Los Angeles-i csapatok mérkőzésén a Lakers sorozatban ötödször vesztett. A győztes Clippersbe egy hónap után visszatért a térdsérüléséből felépült Blake Griffin, ugyanakkor máris kidőlt a sorból egy újabb játékos, az Achilles-ín sérülést szenvedő Austin Rivers. Griffin a mezőny legeredményesebbjeként 24 pontot dobott.

Nagyon nem megy a Clippers ellen Forrás: AFP/2017 Getty Images/Sean M. Haffey

Az Oklahoma-Milwaukee meccs végjátéka erősre sikeredett: a Thunder öt másodperccel a játékidő lejárta előtt egyenlített, de rögtön utána Jannisz Antetokounmpo bevágott egy kétpontost, így a Bucks győzött. A bibi csak az, hogy a játékos kilépett a pályáról, a játékvezetők mégis megadták a kosarat.

Eredmények:
Los Angeles Lakers-Los Angeles Clippers 106-121
Washington Wizards-Houston Rockets 121-103
Toronto Raptors-Atlanta Hawks 111-98
Miami Heat-Brooklyn Nets 87-111
Chicago Bulls-Indiana Pacers 119-107
New Orleans Pelicans-Dallas Mavericks 120-128
Oklahoma City Thunder-Milwaukee Bucks 95-97
Sacramento Kings-Phoenix Suns 101-111
Golden State Warriors-Charlotte Hornets 100-111