Kezdői nélkül, negatív klubcsúccsal is nyert a Lakers

Los Angeles Lakers v Philadelphia 76ers GettyImageRank2 BASKETBALL NBA SPORT
Ingram
PHILADELPHIA, PA - DECEMBER 7: Brandon Ingram #14 of the Los Angeles Lakers (L) celebrates with Larry Nance Jr. #7 after Ingram hit the game winning three pointer to give the Lakers a 107-104 win over the Philadelphia 76ers at Wells Fargo Center on December 7, 2017 in Philadelphia,Pennsylvania. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Rob Carr/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Hét mérkőzést rendeztek az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) pénteki játéknapján. A Toronto Raptors nehezen győzte le a tartalékos San Antoniót, Zach Randolph először tért vissza Memphisbe, kötelezőt bukott a Denver, a Lakers pedig minden negatívum ellenére is nyert.

A Raptors folytatja menetelését, de ezen segített az is, hogy a vendég Spursből hiányzott Kawhi Leonard, Manu Ginobili és Rudy Gay is, valamint egészen pocsékul dobott a csapat.

Memphisbe látogatott a Sacramento Kings, amely egyébként nem hozná lázba az NBA-rajongókat, viszont ez egy különleges este volt, ugyanis távozása után először tért vissza a városba a klublegenda, Zach Randolph, akit meg is ünnepelt a csarnok.

The @memgrizz pay tribute to @macbo50! (via @sacramentokings)

@ nbatv által megosztott bejegyzés,

A hazai csapat végül behúzta a győzelmet, de a rájátszásra így sincs sok esélye.

Történt még egy visszatérés az este folyamán, igaz, kicsit másmilyen. 15 kihagyott mérkőzés után először lépett pályára a Utah Jazz francia centere, Rudy Gobert, viszont ő sem örülhetett, ugyanis a vendég New York Knicks két ponttal győzni tudott. Ehhez kellett a Jazz meccs végi szerencsétlenkedése is.

A Denver Nuggets harcban van még a playoffért, viszont ahhoz, hogy bejusson, pont olyan meccseket kellene hoznia, mint a gyengélkedő Phoenix Suns elleni hazai. Ez azonban nem jött össze, pedig Jamal Murray nagyot játszott, ráadásul látványosan is.

A Los Angeles Lakers az Indiana Pacerst fogadta, amely a jó rajt után kezd visszaesni. A hazaiaknál nem játszott Lonzo Ball, Brandon Ingram és Kentavious Caldwell-Pope sem, ráadásul negatív klubcsúcsot állított fel a csapat a vállalhatatlan, 14%-os büntetőzésével, de még így is győzni tudott, amiben nagy szerepe volt a 33 pontos Jordan Clarksonnak. A meccs azonban nem erről marad emlékezetes, hanem Alex Caruso brutális zsákolásáról.

“Here I come!”

@ nbatv által megosztott bejegyzés,

Eredmények:
Toronto Raptors – San Antonio Spurs 86-83
Brooklyn Nets – Miami Heat 101-95
Detroit Pistons – Washington Wizards 112-122
Memphis Grizzlies – Sacramento Kings 106-88
Denver Nuggets – Phoenix Suns 100-108
Utah Jazz – New York Knicks 115-117
Los Angeles Lakers – Indiana Pacers 99-86